Bannerleerlingenraad klein

Hallo daar, wij zijn de leerlingenraad!

In oktober verkozen we een nieuwe leerlingenraad die we graag eens zouden voorstellen.

Imani, Camille, Margaux, Gilles, Silke, Jakob, Minel, Andreea, Kato, meester Sam en meester Bart zijn dit jaar de kinderen en leerkrachten die willen meehelpen om van onze school een superschool te maken.
Heb je onze belangrijkste werkpunten voor dit schooljaar al gehoord?

1. De ideeënbus: Daar kunnen de kinderen ideetjes voor een nog betere school in droppen. De ideeënbus hangt in de inkomhal van onze school. Zoek de kip! Wij zouden het leuk vinden als jullie ons veel inspiratie konden geven.

2. De wc-politie: De bedoeling van de wc-politie is dat de toiletten properder achtergelaten worden. Enkele kinderen van 5 en 6 zullen er op toe zien dat de kinderen meer zorg dragen voor de netheid van onze toiletten tijdens de speeltijd. We hopen na de kerstvakantie met dit project van start te kunnen gaan.

3. Activiteiten op maandagmiddag: Voor de kinderen die 's middags op school blijven eten organiseren wij op maandagmiddag elke week een leuke activiteit zoals knutselen, gezelschapsspelletjes, tikspelen, filmmiddag, enzovoort ...

Hopelijk vinden jullie onze ideetjes ook leuk en willen jullie enthousiast meedoen. Tot op één van onze leuke activiteiten!!

DSCN0309 klein  Logoleerlingenraad klein

 

PIUS X-BASIS
ROTSTRAAT 4
9240 ZELE
052/44 87 32